Website summasmartphone.nl geopend

Gisteren vond de eerste workshop om 15.00 uur plaats om te leren omgaan met de fonkelnieuwe Summa smartphone. Op de tweede etage van het gebouw aan de sterrenlaan nummer 6 had zich een aanzienlijke groep docenten verzameld. Directrice Henriette de Haas opende de bijeenkomst en verklaarde daarmee de website http://www.summasmartphone.nl voor geopend. 

Alle aanwezigen werden allereerst meegenomen naar de wondere wereld van Android en Lollipop. Aansluitend werd er een tweede bijeenkomst aangekondigd die in het teken zal staan van activerend onderwijs. Collega Frank van den Ende zal dan iedereen meenemen op gebied van onderwijs en activerende werkvormen met behulp van ICT. 

P1010153_3Vervolgens kon iedereen op zijn eigen niveau en snelheid de telefoon verder gaan instellen. Twee studenten van de school voor ICT waren aanwezig om waar nodig te helpen. Zij genoten zichtbaar om onze docenten digitaal bij te kunnen staan. Dienst Facilities bedankt voor de ondersteuning.

P1010156_3Onze “Els van de receptie” genoot zichtbaar van alle persoonlijke aandacht rondom haar telefoon. Zij was een van de collega’s voor wie de smartphone een nieuw fenomeen was. De website summasmartphone is voor haar een uitkomt. Tijdens de vakantie kan ze rustig de site eens verder op mogelijkheden onderzoeken:” de diverse aanwezige films zijn een uitkomst, kan ik eens rustig kijken en luisteren.” Ik hoop dat er meer collega’s zijn die op deze manier voordeel uit de site halen.
Vanuit Summa Techniek kwam verder een bericht om na de vakantie een summasmartphone scholing te gaan organiseren. Mooi, Summa Techniek is nummer twee.
Wie volgt? 

Voor nu: “de tijd om iedereen een fijne welverdiende vakantie toe wensen”. Geniet ervan!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.