Survival of the ICT- fittest

De afgelopen twee weken ben ik me op het gebied van social software aan het verdiepen. Gewapend met een account op twitter, tweetdeck en photobucket is een deel van mijn werk relatief eenvoudig vastgelegd en gedeeld. Afgelopen week heb ik wat van mijn vakantiedagen genoten. Een dagje zeevissen is op deze wijze supersimpel om met ieder te delen.

Research
Het bij blijven op een breed gebied van laptops, tablets, leeromgevingen, standaarden,  apps, portals, content en contentcreatie kost aardig wat kruim. Door gebruik te maken van scoop-it kun je allerlei interessante artikeltjes snel bij elkaar harken en opslaan. (Met dank aan tipgever René Slot)

 

Evolutie
Door al dit gegraaf in on-line mogelijkheden, getablet, gescoop en getweet wordt ik langzaam maar zeker aardig wat wijzer. Het vervelende is dat ik steeds meer merk dat die digitale wereld  supersnel aan het evolueren is. Laten we hopen dat het management van de onderwijswereld dit snel in de smiezen krijgt. Ontwikkel visie, maak beleid en bepaal je ambitie. En ga dan op basis van die ambitie ook wat doen.

Groei tijdig mee in een snel veranderende wereld….


Reacties

Survival of the ICT- fittest — 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.