Mening van student en medewerker over digitale werkplek

Morgen zal de tweede bijeenkomst digitale speeltuin plaatsvinden . Tijdens deze bijeenkomst starten we met het peilen van mening over de digitale werkplek van student en medewerker. Alle aanwezigen nemen we mee naar een "zo zou het kunnen worden" presentatie. Deze presentatie en bijbehorende aanpak is diverse keren besproken. De meeste collegae noemden de gekoezen werkwijze "pragmatisch en werkbaar". Morgen zullen we naast het gebruik van de reguliere werkstations en laptops, ruimte geven aan de mobiele telefoon. Student en medewerker worden in de gelegenheid gesteld om via de mobiele telefoon de eigen mening te laten doorklinken. Karel Werschkull is, geïnspireerd tijdens het CVI congres, voor het stemmen een en ander technisch aan het inregelen. Fijn, dit teamwerk bij afdeling informatiemanagement. Morgen zal collega Noud Heuvelmans een korte presentatie over cloud en veiligheid verzorgen.

cloud_security
 
Het programma voor morgen zoals het op het intranet van ROC Eindhoven te lezen is: 

Werk jij met een Ipad, android- of windows tablet? Deel je ervaringen met collega’s en studenten en praat mee over mogelijke toepassingen in het onderwijs en de bedrijfsvoering.

Op maandag 26 maart aanstaande zal een tweede bijeenkomst van de speeltuin plaatsvinden op gebouw Frederiklaan, Frederiklaan 60a, 15:00-17:00 uur, achtste etage, ruimte 8.07 en 8.10.

Programma
Voor deze bijeenkomst is het programma als volgt:

15.00 Opening
15.05 Uitgangspunten rond de toekomstige digitale onderwijs-werkplek van student en docent. Laat daarbij jouw mening horen; heb invloed op toekomstig beleid.
15:30 Gebruik van Ipad en Tablet: ik sla mijn persoonlijke gegevens op de cloud op. Risico of zegen?
15:45 In groepen aanwezigen delen van ervaringen met tablets in het onderwijs.
16:30 Inventarisatie gedeelde ervaringen vanuit de groepen.
 
Morgen verder! Ben benieuwd…

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.