Informatievoorziening in onderwijs: raak de kern van de zaak!

Deze titel behoort bij de presentatie die we vanuit ROC Eindhoven in maart gaan verzorgen tijdens het CVI congres in Papendal. ” We” staat voor het koppel Willem van Dinther en Irma Rabelink. Mijn naam prijkt reeds op de site, met de gegevensverwerking van Irma wil nog niet erg lukken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen..

Presentatieinhoud
Met het project 'Informatievoorziening in onderwijs' ondersteunen we onze scholen met de invoering en gebruik van ict in onderwijs. In het project hebben we onder andere mijlpalen gedefinieerd ten aanzien van het invoeren en vullen van de onderwijscatalogus, digitale toetsing, verzuimregistratie en digitaal lesmateriaal. Afgelopen schooljaar zijn we begonnen met het invoeren van de onderwijsproducten in de catalogus. Vervolgens zijn alle eerstejaars studenten gekoppeld aan een leerarrangement. Inmiddels zijn we zo ver dat de studieresultaten van deze eerstejaars studenten structureel in de onderwijscatalogus worden ingevoerd. Studenten kunnen zien hoever zij zijn met hun opleiding.

Welkom
Elk roc heeft te maken met de problematiek rondom het invoeren van de ict in onderwijs en met name de onderwijscatalogus. Het is daarom altijd zinvol om een kijkje te nemen in de operationele keuken van een ander roc. Wij nemen u graag mee in de onze! Op woensdag 21 maart tijdens ronde 1 van 11:40 – 12:40 in zaal Cios 1.17 is ieder van harte welkom.

Join the club!


Reacties

Informatievoorziening in onderwijs: raak de kern van de zaak! — 3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.