Herfstvakantie in huize van Dinther

Hernia
Enkele weken geleden zag ik mezelf lekker op een camping ergens aan de waterkant zitten. Mijn hengeltje in de hand. Onderuitgezakt genieten van mooie herfstkleuren. Helaas, het mag niet zo zijn. Vier weken geleden kreeg mijn ega Marina veel last van haar onderrug en een uitstralende pijn in haar been. Bezoeken aan huisarts, neuroloog, mri en apotheek leveren minder pijn en een uitslag op. Hernia. Ik weet nu dat je beter zelf kunt helpen dan geholpen moet worden. Ondertussen gaat het een stuk beter dan een week of vier gelee. Er is gerichte fysiotherapie. Pijnklachten zijn minder en ze kan weer kleine stukjes lopen. We zijn er nog lang niet maar gaan samen, stapje voor stapje, vooruit naar volledige genezing.

herniaWordPress overgezet op een andere webserver
Afgelopen week heb ik besloten om de wordpresssite “willemvandinther.nl” over te zetten naar een andere webserver. De webhoster “webreus” is een van de goedkoopste van Nederland. Met de plug-in wp-duplicator (http://lifeinthegrid.com/labs/duplicator/ ) heb ik een kopie overgezet. Karin Winters waarschuwde me dat links van clipart (plaatjes van een website) vaak fouten opleveren. Dus zo ook bij mij. Alle plaatjes heb ik handmatig aangepast. Tjee monnikenwerk. Maar het is weer op orde.Met dit bericht wil ik testen of koppelingen naar twitter en facebook nog werken. Even afwachten.

24-10-2014 16-09-16Personeelscongres
Aanstaande maandag zal er in Koningshof, Veldhoven een Summa-breed congres plaats vinden. Met workshopnummertje 21 verzorg ik een drietal sessies. “Vul je educatieve gereedschapskist aan met digitale tools”. Collega John Notten riep op facebook “Doet u de 27e bij workshop 21 in de 2e ronde maar een barbecue bij, gewoon voor de gezelligheid en zo” Andere collegae vroegen, analoog aan studenten: “het is toch niet de hele tijd luisteren he” Ik heb in de afgelopen week wat digitaals in elkaar lopen knutselen. Een flinke doe opdracht! Die kan ieder device-onafhankelijk uitvoeren. Hopelijk dat John en mijn collegae dit kunnen waarderen.

Hoe dat uitpakt? We gaan het meemaken….


Reacties

Herfstvakantie in huize van Dinther — 2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.