Draadje weer eens opgepakt

Transfer
Na een tijd van stilte op cgowerkt lijkt het me een goed plan om de draad van het bloggen weer eens op te pakken. Een transfer van dienst onderwijs naar dienst informatisering & automatisering met een taak binnen informatiemanagement met focus op onderwijs zet je op een ander platform.
Als je dan vanuit je platform een rol krijgt om buiten de deur innovaties op gebied van ICT en onderwijs te bekijken en aansluitend de opbrengst te delen, is een weblog een uitgelezen medium.

saMBO~ict
Afgelopen woensdag 18 en donderdag 19 januari 2012 voltrok zich in Tilburg het 25ste sambo~ict congres. Een mooi programma stond te wachten. De inhoud van congressen is langzamerhand aan het verschuiven van de harde ICT kant naar de zachte informatiemanagement kant. Mooi, komt dat even goed uit. Samen met Karel Werschkull zijn diverse workshops bezocht, notities voor op de weblog gemaakt en hebben we diverse waardevolle contacten gelegd.
De notities hebben we op ons “ee-padje” gemaakt . Een account op evernote maakt het voor ons tweeën mogelijk om snel teksten en documenten uit te wisselen.
Lang leve web 2.0!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Captcha * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.